Pandispan cu nuca

Clasicul pandispan cu nuca, rapid si simplu.

Pentru o tava diametru 22 cm

Ingrediente:

7 oua
7 linguri zahar
7 linguri faina
7 linguri nuca macinata
1/2 lingurita bicarbonat
un praf de sare

Preparare:

Separa ouale. Bate albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul, pe rand, si spumeaza o bezea tare si luciosa. Adauga galbenusurile pe rand. La final pune nuca, faina si bicarbonatul, mixeaza cu grija pana se incorporeaza frumos.
Tapeteaza tava cu hartie de copt, toarna aluatul si da in cuptorul preincazit pentru circa 30 de minute, la foc potrivit, iar la final spre foc mic. Sau pana la proba cu scobitoarea.
Lasa blatul la racit, da-l la frigi peste noapte, iar a adoua zi taie-l in 3.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s