Terci cu aroma de iarna


Daca tot ninge 🙂

Ingrediente:

500 ml lapte
10 linguri pline cu fulgi e ovaz
1 lingura plina cu miere
1 mana de nuci/migdale
scortisoara, cuisoare, anason, ghimbir, ienibahar dupa gust

Preparare:

Se amesteca laptele cu fulgii si se pune la fiert pana cand se ingroasa compozitia. Se ia de pe foc. Se lasa la racit si se adauga mierea, mirodeniile si nucile/migdalele.
Miami!

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s