Terci cu fulgi de ovaz, merisoare si nuci

Ingrediente:

500 ml lapte
10 linguri fulgi de ovaz
2 maini merisoare
1 mana de nuci
1 lingura miere
1 lingurita esenta de vanilie

Preparare:

Amesteca laptele cu fulgii de ovaz si merisoarele. Pune vasul pe foc la fiert pana cand compozitia se ingroasa. Las-o la racit si adauga esenta si mierea. Adauga nucile intregi. E delicios acest terci! Miami!

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s