Blondie cu gem de piersici



Sa incepem bine weekend-ul 🙂

Cum aveam ramase niste albusuri, iar gemul statea degeaba, am inventat o praji interesanta si buna, as zice eu.

Ingrediente:

10 albsuuri
5 oua intregi
un praf de sare
200 g zahar
2/3 cana ulei floarea soarelui
2 borcane de 340 de gem de piersici
1 plic praf de copt
3 cani faina
1 lingura esenta vanilie

Preparare:

Amesteci albusurile cu ouale intregi, zaharul si praful de sare. Spumezi bine, bine, cu mixerul. Adaugi uleiul ca pentru maioneza mixand continuu.
Adaugi si gemul, esenta de vanilie, faina si praful de copt.
Torni aluatul intr-o tava dreptunghiulara mare tapetata cu hartie de copt si dai la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora, pana la proba cu scobitoarea.
Lasi la racorit, apoi portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s