Terci cu merisoare si stafide aurii

Am dat in „boala” terciului 😀 😀

Ingrediente:

500 ml lapte
9 linguri pline cu tarate de grau
100 g merisoare
100 g stafide aurii
1 lingura generoasa cu miere

Preparare:

Amesteci laptele rece cu taratea, pui la fiert, la foc mic. Fierbi pana cand se leaga compozitia, nu mai e zeama. Amesteci destul de des ca se prinde. In timpul fierberii adaugi si merisoarele si stafidele, ca sa se umfle si sa fie moi la mancat.
Iei terciul de pe foc, lasi la racorit, abia apoi amesteci cu mierea.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s