Pizza cu blat subtire, ciuperci, ardei si cascaval

Pizza buna, miami!

Ingrediente:

3/4 cana apa calduta
20 g drojdie proaspata/ 1 lingurita drojdie uscata
1 1/2 lingurita sare
2 cani faina
1 conserva rosii taiate cubulete
sare
piper
oregano uscat
ciuperci proaspete champignon
1 ardei rosu gras
1 ceapa alba
cascaval

Preparare:

Dizolvi drojdia in apa calduta. O lasi sa stea 10-15 minute. Amesteci faina cu sarea si apa cu drojdie. Framanti un aluat omogen, nelipicios, neted. Il lasi la crescut cam 1-2 ore acoperit, la loc caldut.
Imparti aluartul in 2 bucati. Pe o foaie de copt intinzi fiecare bucata cu mana unsa cu ulei, usor, din centru inspre margini, pana cand ajungi la grosimea dorita. Ungi aluatul cu rosiile si sosul de rsopii din conserva in care ai pus putina sare si piper si oregano. Deasupra presari ceapa taiata rondele/marunt. Pui ciupercile, ardeii si cascavalul ras.
Dai la cuptorul preincalzit. Cam 15 minute lasi la copt la foc potrivit.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s