Inimioare red velvet

Sa incepem saptamana cu…. ❤

Ingrediente:

aluat fraged
ciocolata alba schogetten
ciocolata amara schogetten
perlute


Preparare:

Biscuitii red velvet au la baza aluatul fraged. Atunci cand amesteci faina cu zaharul pudra pui si o lingurita rasa de colorant alimentar pudra rosu. In rest procedezi identic ca in reteta.
Biscuitii raciti ii glazurezi jumatate albi, jumatate cu cioco neagra (ciocolata cu putin ulei o topesti pe baie de abur), adaugi perlute si lasi la intarit.


Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s