Prajitura cu iaurt, fulgi de cereale si zahar brun

Miami!

Ingrediente:

200 g fulgi de cereale: grau, orz, ovaz si secara
400 g iaurt
100 g zahar brun
100 g zahar alb tos
2 banane
1/2 plic praf de copt
3 oua
200 ml lapte
1 lingurita scortisoara

Preparare:

Cu un tel bate iaurt cu zaharul, un praf de sare, scortisoara si praful de copt. Adauga ouale, cerealele, laptele si bananele coapte bine si pisate cu furculita. Lasa compozitia 10-15 minute in repaus.
Toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, mica, tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pana cand tot lichidul este absorbit, prajitura se umfla putin, si pe pe margini incepe sa se faca maronie, cam 40 de minute la foc mediu in prima faza si apoi la foc mic.
Lasa prajitura la racit si apoi portioneaza.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s