Brownie cu cafea si arahide invelite in ciocolata

Hai, trezirea, a inceput o noua saptamana!

Ingrediente:

200 g unt
200 g ciocolata amara
4 oua
1/3 cana apa fierbinte
1 lingura cu varf de ness
1 cana si 1/3 zahar tos
1 cana si 1/3 faina alba
un praf de sare
300 g arahide invelite in ciocolata
2 linguri cacao

Preparare:

Untul si ciocolata se pun la topit pe baie de abur. Lasi compozitia la racit.
Amesteci apa fierbinte cu cafeaua si apoi o adaugi peste ciocolata. Lasi totul la racorit. Omogenizezi cu un tel.
Spumezi ouale cu zaharul si praful de sare, cu mixerul, pana-si tripleaza volumul. Torni peste oua compozitia de ciocolata si omogenizezi cu telul de mana.
Pui cacaua si faina si omogenizezi bine. La final adaugi arahidele.
Tapetezi o tava dreptunghiulara mai mare cu hartie de copt, 25 X 35 cm, torni aluatul si coci la 160-180 de grade pentru cca 30 de minute pana la proba cu scobitoarea. Lasi la racit si portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s