Supa crema de rosii aromata cu cimbru

O supita fierbinte pentru un inceput de weekend in forma.

E dulce-acrisoara si tare buna.

Ingrediente:

3 morcovi
3 bucati radacina patrunjel
2 cepe medii
5-6 cartofi
500-750 ml suc de rosii
sare
piper
optional vegeta
ulei
cimbru uscat

Preparare:

Calesti ceapa tocata marunt in uleiul incins pana devine aurie. Adauga morcovul si patrunjelul taiate cubulete, iar la final cartofii cubulete. Calestei 1-2 minute si adaugi apa cat sa acopere legumele.
Dai la fiert, fara capac. Fierbi pana cand legumele sunt patrunse bine si apa a scazut binisor. Adaugi sare, piper si vegeta. Pasezi totul cu un blender, pui sucul de rosii si mai dai un clocot. Adaugi cimbru si gata.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s