Ganache de ciocolata alba cu zmeura

Miami!

Ingrediente:

200 g ciocolata alba Bellarom
100 ml frisca lichida Meggle
1 plic gelatina Dr. Oetker
400 g zmeura congelata
2 linguri zahar

Preparare:

Zmeura se amesteca cu zaharul si se pune la foc. Se lasa sa fiarba pana cand se „desface” si se formeaza un fel de gem. Se strecoara compozitia prin sita, se inlatura samburii si se lasa la racit.
Pe baie de aburi se pune frisca si ciocolata. Se lasa la racit, se da 2-3 ore la frigider. Se spumeaza si se amesteca cu zmeura.
Gelatina se pune la hidratat, se topeste si se amesteca cu ciocolata.

Pofta buna!

Anunțuri

One response to “Ganache de ciocolata alba cu zmeura

  1. Pingback: Tort nins pentru Ioan | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s