Ciorba cu cartofi, carne de porc si tarhon

Pentru o zi friguroasa de toamna!

Ingrediente:

2-3 bucati mari de oase-coaste de porc cu putina carne pe ele
1 kg de cartofi
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
1/2 telina
tarhon pus in otet
sare
piper
vegeta
sare de lamaie
1 lingura de pasta de tomate
1 ceapa mare, alba

Preparare:

Se spala bine oasele si se pun in apa rece la fiert. Se spumeaza bine si se lasa la foc incet sa fiarba. Cand carnea este gata, se scot oasele din supa si se dau deoaprte. Daca este carne pe oase o poti dezosa, o tai cubulete si o bagi in ciorba, la final.
Strecori supa si pui in ea ceapa tocata marunt, morcovul, radacina de patrunhel si telina date pa razatoarea cu ochiuri mari. Adaugi si cartofii taiati cubulete si dai la fiert.
Cand legumele is patrunse pui sare, piper, vegeta, sare de lamaie/bors magic/bors proaspat si tarhon din otet, plus pasta de tomate. Mai lasi 5 minute pe foc si gata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s