Supa crema de cartofi cu muschi afumat

Ca de sambata!

Ingrediente:

1 kg cartofi
1 ceapa mare
1 catel d eusturoi
ulei de floarea soarelui
250 g muschi de porc afumat
apa
sare
piper
500 ml lapte

Preparare:

Incingi uleiul. Tai muschiul cubulete si-l prajesti bine, pana cand devine crocant. Il scoti pe hartie absorbanta si-l dai deoparte.
Calesti ceapa si usturoiul. Adaugi cartofii si apa, cat sa-i acopere si-i fierbi. Cand sunt gata ii pasezi cu un blender vertical, pui sare, piper, vegeta si lapte si mai dai un clocot.
Servesti cu „crutoanele” de carne.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s