Dovleac la wok

De la reteta asta pornesc si altele 🙂

Ingrediente:

sare
piper
ulei masline
200 g dovleac
un praf nucsoara
1 catel de usturoi

Preparare:

Dovleacul il cureti de coaja, il tai cubulete si-l pui intr-un wok bine incins la prajit cu putin ulei de masline. Cand s-a patruns 3/4 adaugi sare, piper, un praf nucsoara si usturoiul tocat marunt. Mai lasi sa se faca bine de tot sau dupa gustul tau – poate fi mai crud sau mai patruns – si apoi il lasi la racorit.
Amesteci dovleacul cu alte ingrediente sau il mananci asa.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s