Paste cu dovleac si branza la cuptor

Tot de sezon.


Ingrediente:

250 g paste colorate
300 g telemea sarata de vaci
300 g branza dulce de vaci de la Lidl
3 oua
putin lapte
500 g dovleac
sare
piper
nucsoara
ulei masline

Preparare:

Pastele le fierbi conform instructiunilor, le scurgi de apa si le lasi in sita.
Dovleacul il tai cubulete si-l calesti in wok, cu putin ulei de masline. Adaugi sare, piper si nucsoara la final, cand este patruns.
Amesteci pastele cu dovleacul, cu branza telemea, cu branza dulce de la Lidl frecata cu putin lapte si cu oua, ca sa fie mai lichida.
O tava dreptunghiulara de ceramica o ungi cu ulei de masline, pui pastele si dai la cuptor pana cand compozitia se incheaga si se rumeneste la suprafata.

Pofta buna!

2 responses to “Paste cu dovleac si branza la cuptor

  1. Oana!
    Numai lucruri minunate am vazut aici!
    Felicitari pentru Arta si Savoare!

Lasă un răspuns către siharta Anulează răspunsul