Chiftele din carne

Pofta buna!

Ingrediente:

500 g carne tocata porc + vita
1 ceapa medie
2 catei de usturoi
1 legatura de ceapa verde
2 oua
sare
piper
4 felii de paine inmuiate in lapte

Plus:

faina pentru tavalit
ulei pentru prajit

Preparare:

Carnea o amesteci cu sare si piper, adaugi ceapa si usturoiul tocate fin, verdeata tocata fin si ouale. La final pui miezul de la paine inmuiat in lapte si stors. La nevoie, daca compozitia e prea moale, mai adaugi 1-2 felii de paine fara coaja.
Faci bombite mici din carne, le tavalesti prin faina si apoi le aplatizezi.
Pui ulei in incis si prajesti chiftelele. Le soti pe un servetel absorbant.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s