Terci cu dovleac si mere

O saptamana usoara!

Ingrediente:

300 ml lapte
3 linguri zahar brun
5 linguri pline tarate grau
4 linguri pline piure de dovleac
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
1-2 mere

Preparare:

Se amesteca laptele cu zaharul si taratea. Se pune pe foc, la ochi mic, la fiert. Se amesteca bine cu un tel. Cand incepe putin sa se ingroase adaugi dovleacul si mirodeniile. Lasi la fiert pana cand se ingroasa bine si are tendinta de a se prinde de oala. Opresti focul, lasi la racorit.
Servesti cu mere proaspete.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s