Briose cu „inima” de ciocolata si de caise

Briose personalizate pentru o echipa vesela 🙂

Ingrediente:

blat umed de cacao
ganache ciocolata alba
decor din fondant

Plus:

Nutella
gem de caise de casa

Preparare:

Se prepara aluatul pentru blat, se repartizeaza in forme de briose si se coc. Se lasa la racit complet. Se scobeste mijlocul fiecarei briose si se umple cu cioco sau gem. Se pun „resturile” de aluat din briose inapoi, se face un mot de ganache de cioco alba si apoi se pun decorurile din fondant.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s