Porridge cu dovleac

Pentru dimineti de toamna colorate 🙂

Ingrediente:

1 cana fulgi de ovaz
1 cana lapte
1 cana apa
1/2 lingurita sare
4 linguri zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
1/4 lingurita ghimbir
100 g amestec arahide fara sare+stafide
4 linguri pline de piure de dovleac, cam 200-250 g

Preparare:

Intr-un vas amesteci fulgii cu laptele, apa, sarea si zaharul. Dai la fiert, iar din momentul in care fierbe reduci focul la minim si fierbi cam 10-15 minute pana cand fulgii se inmoaie si compozitia se leaga.
In acest punct adaugi piureul de dovleac amestecat cu mirodeniile. Nu uita si de mixul de arahide si stafide. Mai lasi la ioert cateva minute, stingi focul si lasi 15 minute la „umflat”.
Pui in 2 boluri si servesti alaturi de persoana iubita 🙂

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s