Prajitura cu dovleac si ciocolata

Pentru o duminica frumoasa de octombrie!

Ingrediente:

425 g piure de dovleac
3 1/2 cani faina alba
2 lingurite bicarbonat
1 1/2 lingurita de sare
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita cuisoare
1 lingurita ghimbir praf
2 cani de zahar
1 cana ulei
4 oua
1 lingurita esenta de vanilie
100 g ciocolata cipsuri

Preparare:

Piureul de dovleac se mixeaza bine cu ouale, zaharul si uleiul. Adaugi esenta de vanilie si apoi ingredientele uscate: faina, sare, bicarbonat si mirodenii. Omogenizezi bine cu un mixer si la final adaugi si ciocolata.
O tava rotunda de 26-30 cm diametru o tapetezi cu hartie de copt, torni aluatul si coci la foc potrivit pentru cca o ora, pana la proba cu scobitoarea. In ultimele 15 minute reduci focul la mic, ca sa nu se arda.
lasi prajitura la racit, apoi o pudrezi si o tai felii. E miami!

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s