Piure de dovleac – varianta 2

Este sezonul dovleacului placintar, sa-i dam drumul la prajiturit 🙂

Ingrediente:

dovleac placintar

Preparare:

Se cumpara un dovleac placintar portocaliu. Se taie in 2, se curata de samburi si de coaja. Se taie cuburi mari si se pune intr-o oala incapatoare impreuna cu apa rece cat sa-l acopere cam 3/4. Se pune capacul si se lasa la fiert la foc mediu inspre mic. Daca e proaspat dovleacul fierbe foarte bine si repede.
Se strecoara, apoi se baga blenderul de mana si se face un piure. Acesta se pune intr-o sita mare si se lasa peste noapte ca sa i se scurga excesul de zeama. Apoi se foloseste.

Pofta buna!

Anunțuri

37 responses to “Piure de dovleac – varianta 2

  1. Pingback: Prajitura cu dovleac si ciocolata | Artă și savoare

  2. Pingback: Milkshake cu dovleac si banane | Artă și savoare

  3. Pingback: Fursecuri cu dovleac | Artă și savoare

  4. Pingback: Porridge cu dovleac | Artă și savoare

  5. Pingback: Rulada cu dovleac si mascarpone | Artă și savoare

  6. Pingback: Cheesecake cu dovleac | Artă și savoare

  7. Pingback: Banana Pumpkin Bread | Artă și savoare

  8. Pingback: Terci cu dovleac si mere | Artă și savoare

  9. Pingback: Pumpkin walnut sweet bread | Artă și savoare

  10. Pingback: Pumpkin chocolate bread | Artă și savoare

  11. Pingback: Cream cheese pumpkin bread | Artă și savoare

  12. Pingback: Nutella pumpkin bread | Artă și savoare

  13. Pingback: Banana pumpkin bread | Artă și savoare

  14. Pingback: Dulce de leche pumpkin bread | Artă și savoare

  15. Pingback: Gris cu lapte cu arome de toamna | Artă și savoare

  16. Pingback: „Briose” cu dovleac, ovaz si curmale | Artă și savoare

  17. Pingback: Budinca de chia cu piure de dovleac | Artă și savoare

  18. Pingback: Melcisori cu dovleac si crema de branza | Artă și savoare

  19. Pingback: Cheesecake cu dovleac | Artă și savoare

  20. Pingback: Pumpkin pie milkshake | Artă și savoare

  21. Pingback: Quinoa Chocolate Pumpkin Pudding | Artă și savoare

  22. Pingback: Overnight pumpkin oats | Artă și savoare

  23. Pingback: Pumpkin Brownie | Artă și savoare

  24. Pingback: Ciocolata calda, cremoasa, cu dovleac | Artă și savoare

  25. Pingback: Waltnut pumpkin blondie | Artă și savoare

  26. Pingback: Cranberry Walnut Pumpkin Bread | Artă și savoare

  27. Pingback: Prajitura cu branza, dovleac si ciocolata | Artă și savoare

  28. Pingback: Cheesecake cu dovleac | Artă și savoare

  29. Pingback: Porridge cu hrisca si piure de dovleac | Artă și savoare

  30. Pingback: Budinca de tapioca cu piure de dovleac | Artă și savoare

  31. Pingback: Blondina cu dovleac, ciocolata si merisoare | Artă și savoare

  32. Pingback: Pumpkin Hummus | Artă și savoare

  33. Pingback: Pumpkin Pancakes | Artă și savoare

  34. Pingback: Pumpkin Swirl Brownie | Artă și savoare

  35. Pingback: Pumpkin Cornbread | Artă și savoare

  36. Pingback: Peanut Butter Pumpkin Bread | Artă și savoare

  37. Pingback: Tarta cu dovleac si ciocolata | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s