Visinata de casa

Asa ca tot se apropie sfarsitul de saptamana ;))

Ingrediente:

4 kg visine
1 kg zahar
1 l alcool curat
2-3 batoane de scortisoara
1 baton vanilie


Preparare:

Sppeli bine visinele si un borcan de sticla de 5 l.
Pui un strat de visine, un strat de zahar, bucatele de vanilie, 1 baton de scortisoara si continui asa pana ai terminat ingredientele.
Acoperi borcanul cu un tifon si lasi la macerat 2 saptamani la soare.
Torni alcoolul, acoperi cu un dop si lasi la loc racoros pentru inca 4-6 saptamani. Amesteci din cand in cand pana cand se topeste tot zaharul.
Dupa 1-2 ani visinata este mai groasa si mai buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s