Inimioare cu unt si gem de capsuni

Pentru un inceput de octombrie cat mai dulce 🙂

Ingrediente:

aluat fraged
gem de capsuni de casa
zahar pudra

Preparare:

Dupa ce ai preparat aluatul fraged si a stat 1 ora la frigider il intinzi pe o foaie de silicon unsa cu ulei, decupezi inimioare si le coci cca 10 minute la foc potrivit, pana cand incep sa capete culoare pe margini. Le lasi complet la racit, le unesti 2 cate 2 cu gem si pudrezi cu zahar.
Sunt nebunie curata. Foloseste unt de calitate, vei simti gustul de unt, vor fi fragezi si se vor manca in cateva minute.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s