Supa crema de ciuperci

Sa ne incalzim intr-o zi de marti friguroasa.

Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon
sare
piper
optional 2 cubulete de legume
500 ml lapte
75 g unt

Plus:

paine prajita unsa cu unt si cu usturoi
patrunjel verde daca ai

Preparare:

Curata bine ciupercile si spala-le. Taie-le in 2-4 si pune-le la fiert in apa, cu tot cu codite. Adauga si cubuletele de legume, daca doresti. Se gasesc si la naturisti astfel de cubulete.
Cand au fiert scoti cam 500 ml de zeama si pasezi totul cu un blender de mana. Adaugi laptele cald, sare si piper dupa gust si mai dai un clocot.
Servesti cu patrunjel verde si paine unsa cu usturoi si unt.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s