Blondies cu zahar brun si scortisoara

Nu numai „negrese”, merge si o „blondina” 😛

Ingrediente:

1 cana jumatate de faina (cana de 250-300 ml)
1/2 cana zahar tos
1/2 cana zahar brun
200 g unt
1 plic praf de copt
3 oua
1 lingura esenta de vanilie

Plus:

1/4 cana zahar brun
1 lingurita scortisoara

Preparare:

Amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare. Adauga si cele 2 tipuri de zahar.
Intre timp pui untul pe foc pana se topeste, se aureste si capata un miros de nuca. Il lasi la racorit si-l adaugi peste faina.
Pui si oale si mxezi bine cu mixerul. Adaugi si eenta de vanilie.
Intr-o tava dreptunghiulara mai mica, tapetata cu hartie de copt, torni aluatul, iar deasupra presari zaharul brun amestecat cu scortisoara.
Dai la cuptorul preincalzit pana la proba cu scobitoarea. La inceput focul mai tare, apoi mai mic.
Portionezi cand e rece.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s