Crema-mousse de vanilie

Un gust si o consistenta asemanatoare cu marshmallows 🙂

Ingrediente:

300 ml frisca lichida
150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
1 plic gelatina pulbere
esenta de vanilie

Preparare:

Pui gelatina la inmuiat timp de 10 minute in 5 linguri de apa rece. Mixezi frisca bine bine cu zaharul pudra. Adaugi si esenta de vanilie. 100 ml frisca lichida o pui pe baie de abur la incalzit, topesti in ea gelatina. Lasi la racorit si apoi adaugi in frisca batuta.
Simplu, dar e o crema interesanta, un fel de panna cotta.

Pofta buna!

Anunțuri

2 responses to “Crema-mousse de vanilie

  1. Buna! Frisca lichida tip „Hulala” pui, care e indulcit deja?

    • Buna, Hulala nu-mi place, eu ma impac bine cu Meggle. Se tine mai batoasa si cremele nu curg dintre blaturi din cauza ca se inmoaie frisca, mai ales ca, in general, nu folosesc nici gelatina in creme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s