Mousse de mure

Pentru torturi, prajituri…

Ingrediente:

300 g mure din compot + cateva linguri din zeama
80 g zahar pudra
250 ml frisca lichida
1 plic gelatina praf
250 g mascarpone

Preparare:

Pentru mousse-ul de mure inmoi gelatina in apa rece timp de 10 minute. Murele le pasezi cu blenderul, adaugi si zeama din compot, apoi strecori compozitia si elimini semintele.
Piureul rezultat si zaharul il pui pe foc pana cand se dizolva zaharul, pe bain-marie. Nu trebuie sa fiarba. Lasi la racorit si adaugi gelatina. Bati frisa si amesteci cu piureul racit si cu mascarpone.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s