Crema cu iaurt

Se potriveste bine cu fructele.

Ingrediente:

750-1000 g iaurt
zahar pudra
250 ml frisca lichida Meggle
1 plic de 10 g praf gelatina Dr. Oetker

Preparare:

Iaurtul se alege gras si se pune la strecurat intr-o sita pentru cateva ore. Va curge mult zer si-ti va mai ramane cam jumatate din cantitatea de iaurt.
Iaurtul scurs il amesteci cu zahar pudra dupa gust, esenta de vanilie si coaja de lamaie, insa mirodeniile sunt optionale. Mixezi bine.
Gelatina hidratata o topesti pe baie de abur si incepi sa o amesteci cu iaurtul, insa incet, cate o lingura de iaurt adaugata in gelatina si tot asa pana compozitia se tempereaza. La final adaugi frisca batuta bine.
Poti adauga fel si fel de fructe, dupa gust si sezon.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s