Gulas

Pentru carnivori 🙂

Ingrediente:

ulei
4 cepe
2 catei de usturoi mari
1 lingura de boia iute
1 lingura de seminte de chimen
1 kg carne de vita pentru gulas
2 morcovi mari
6 cartofi potriviti
5 ardei capia
5 ardei grasi
2 rosii mari
2 cubulete de Knorr vita
sare
piper
apa

Preparare:

Se incinge uleiul de floarea soarelui. Se adauga ceapa tocata marunt si cand sticleste se adauga cateii de usturoi, boiaua iute si semintele de chimen. Se amesteca de 2-3 ori si adaugi carnea de vita taiata cubulete mici. O lasi sa se prajeasca pe toate partile, trebuie sa se albeasca la culoare.
Morcovii taiati rondele ii adaugi in gulas; rosiile, ardeii capia si ardeii grasi ii coci pe gratar, ii decojesti de pielite, arunci cotoarele si semintele, toci marunt si adaugi peste carne. Pui putina apa, cat sa acopere bine carnea. Cand simti ca, carnea s-a patruns adaugi si cubuletele knorr si sare dupa gust. In momentul in care carnea este aproape facuta adaugi si cartofii taiati cubulete si lasi toata tocanita sa scada dupa pofta inimii, o faci mai groasa sau mai apoasa, cum iti place. Mai poti pune chiar si pasta de tomate pentru ingrosare. La final se adauga piper si, eventual, patrunjel verde tocat marunt, dar asta in momentul servirii.

Pofta buna!

Anunțuri

2 responses to “Gulas

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s