Rulada cu marmelada de piersici si visine

Succes tuturor „gradinarilor” si scolarilor! 🙂

Ingrediente:

Pentru pandispan:

5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri faina
coaja de la o lamaie mica

Plus:

marmelada de piersici
visine din compot

Preparare:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand spuma sta bat adaugi 3 linguri de zahar si spumezi bine o bezea tare. Galbenusuile le spumezi cu 2 linguri de zahar. Cand s-au albit si si-au triplat volumul le adaugi pete albusurile batute. Omogenizezi bine. Adaugi faina si omogenizezi.
Tava mare de aragz, dreptunghiulara, o tapetezi cu hartie de copt, torni aluatul, nivelezi si coci la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 12-15 minute. Rastorni pandispanul fierbinte pe un prosop de bucatarie umed (cu foaia de hartie in jos), il rulezi strans, acoperi cu prosopul si lasi 10 minute sa se „linisteasca” si sa se inmoaie. Ungi apoi foaia cu marmelada, pui visine scurse bine si rulezi strans. Mai lasi vreo 15-30 minute sa se prinda bine, pudrezi cu zahar si portionezi.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s