Compot de pere

Pentru ca sunt delicioase!

Ingrediente:

pere de toamna, tari
cuisoare
1 baton de vanilie
apa
zahar
conservant

Preparare:

Perele se curata de coaja si de cotor. Se taie in feliute mai subtiri. Apa, zaharul si batonul de vanilie se pun la fiert si se lasa pana se leaga un sirop, iar zaharul nu se mai simte. Adaugi acum si conservantul. Se adauga perele, se dau mai multe clocote pana cand se inmoaie. Cu o paleta pui perele in borcane, torni zeama pana sus, pui cateva cuisoare in fiecare borcan si apoi capacul. Le intorci cu susul in jos, le pui intre paturi la racit pentru 1-2 zile.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s