Muraturi pentru iarna

Incet, incet, vine iarna🙂

Ingrediente:

castraveti
gogonele
varza alba
conopida
sfecla rosie
morcovi
hrean
boabe de piper si boabe de mustar
marar uscat
catei de usturoi curatati si taiati in 2
solutie de apa cu sare: la 1 l apa se pune 1 lingura de sare grunjoasa

Preparare:

Se ia un borcan mare si se pun in el, asezate frumos, urmatoarele legume curatate, spalate si taiate dupa dorinta: varza alba, conopida, castraveti, sfecla rosie, morcovi si gogonele.
Printre legume se baga hrean curatat, cat mai mult hrean, boabe de piper, boabe de mustar, tije de marar uscat si catei de usturoi taiati in 2.
Se face o solutie, o saramura de apa rece, la 1 litru de apa se pune cate o lingura de sare grunjoasa. Se toarna aceasta solutie peste legume, se pune capacul si se lasa in camara pana cand se mureaza.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s