Sfecla rosie murata



Miami!

Ingrediente:

sfecla rosie
moare de la vraza sau de la castraveti
piper boabe
foi de dafin
radacina de hrean

Preparare:

Poti face sfecla rosie pentru vara sau pentru iarna. In cazul in care o vrei pentru toata ziua, vara, faci asa: sfecla rosie o speli bine si o pui la fiert in apa rece cu sare. Cand este gata, o scoti, o lasi la racit, ii tai capetele si o cureti de coaja. O tai felii si o pui intr-un borcan. Torni peste ea moare de la varza sau moare de la castraveti „moldovenesti” adica cei pusi la borcan cu sare. Atentie, apa trebuie sa fie limpede. Si gata. In cateva zile sfecla este murata.
Pentru iarna, in borcanul in care pui feliile de sfecla pui boabe de piper, foi de dafin si radacina de hrean curatata si se pastreaza foarte bine. Este excelenta!

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s