Suc de pepene rosu

Ca de duminica 🙂

Ingrediente:

pepene rosu

optional: gheata si putina coaja rasa de la 1 limeta

Preparare:

Se curata o felie-doua de pepene rosu de coaja. Trebuie sa fie foarte bine copt, dulce si aromat. Bucatile se baga in masina de stors fructe si se obtine, astfel, sucul. Razi putina coaja de la o limeta si, otional, pui 2-3 cuburi de gheata.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s