Magiun de prune


Fara zahar, miami!

Ingrediente:

1 kg de prune bine coapte

Preparare:

Prunele trebuie sa fie de toamna, foarte bine coapte, dulci si aromate; se spala bine, li se scot samburii si se dau prin masina de tocat carne. Se pune toata compozitia intr-o oala incapatoare si se da la cuptor, la foc mic, pentru mai multe ore. Practic magiunul nu fierbe, ci se „coace”. Eu am tinut magiunul cam 8 ore la foc mic, la cuptor. NU se pune zahar, nu se pune conservant.
Torni magiunul in borcane, le inchizi foarte bine, le intorci cu fundul in sus si le lasi la racit intre paturi pana a doua zi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s