Pastrav „natur”

De Sfanta Maria se mananca peste 🙂

Ingrediente:

pastrav
sare
piper
ulei de floarea soarelui

Preparare:

Se cumpara pastrav proaspat, de preferat. Se curata de solzi, se curata in interior si se spala bine. Se tapeteaza cu un prosop pentru a se absori apa si apoi se sareaza si se pipereaza, dupa gust.
O tigaie tip gratar, din tuci, se unge cu putin ulei, se pune la incins si apoi se prajeste pe ambele parti doar cateva minute. Se gateste foarte repede si are un gust natural, simplu, dar aromat.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s