Ghiveci cu naut si masline

Satios si gustos!

Ingrediente:

500 g naut
2 cepe rosii mari
2 catei de usturoi
ulei
sare
piper
putina vegeta
cimbru uscat
boia iute
5 rosii
1 ardei capia
1 ardei galben gras
3 morcovi
200 g masline
pasta de tomate – optional

Preparare:

Nautul se pune de cu seara la inmuiat. A doua zi arunci apa, pui alta proaspata si fierbi. Strecori bine nautul.
Intr-o oala incapatoare pui uleiul, incingi, dai deoaprte si pui o lingurita de boia dulce/iute. Pui oala iarasi pe foc, calesti ceapa tocata marunt, adaugi usturoiul si ardeii tocati cubulete. Pui si morcovii taiati rondele si rosiile maruntite cat mai bine. Adaugi putina apa, pui capacul si lasi sa se patrunda legumele. In acest punct adaugi nautul, mai pui apa, masline, sare, piper si vegeta, dupa gust si lasi sa scada compozitia. Daca vrei o mancarica mai legata mai pui pasta de tomate. La final adaugi cimbrul uscat si gata.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s