Naut crocant

Nu te mai poti opri din mancat!

Ingrediente:

300 g naut boabe
ulei de masline
sare
piper
1 lingurita curry
putina sare de lamaie

Preparare:

Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se scurge apa, se pune alta rece, proaspata si se fierbe. Se strecoara bine, se lasa boabele la zvantat si apoi se amesteca cu uleiul de masline amestecat bine cu sare, piper, curry si putina sare de lamaie.
Pui boabele de naut intr-o tava mare, tapetata cu hartie de copt, fara sa se suprapuna.
Dai tava la cuptorul preincalzit si coci cca 20 de minute, apoi intorci boabele pe cat posibil si mai lasi vreo 15 minute sau pana cand devin crocante.

Pofta buna!

Anunțuri

2 responses to “Naut crocant

  1. Interesant și nemaivăzut de mine! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s