Pandispan rapid de vanilie

Se face rapid si simplu.

Ingrediente:

8 oua
8 linguri de zahar
1 plic zahar vanilat bourbon
8 linguri de faina

Preparare:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana se spumeaza bine. Adaugi faina, omogenizezi si torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. E perfect pentru un diametru de 22-24.
Coci la foc potrivi, in cuptorul preincalzit, pana la proba cu scobitoarea.
Lasi la racit si tai in 3.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s