Tarhon in otet

Ne pregatim de iarna!

Ingrediente:

1 legatura zdravana de tarhon verde de la piata – se gasesc acum cu 7 lei
250-300 ml apa
50-100 ml otet
1 lingurita sare
1 lingura zahar

Preparare:

Spala bine tarhonul si lasa-l la uscat bine de tot. Curata frunzele de pe tulpina si indeasa-le bine intr-un borcan mare, spalat in prealabil si uscat. Apesti frunzele bine, bine, sa nu existe goluri intre.
Intre timp amesteci apa cu otetul, sare si zahar si il dai un clocot. IL lasi complet la racit si apoi il torni peste tarhon. Lasi asa peste noapte.
A doua zi, daca mai este nevoie, completezi cu apa si apoi pui capacul si strangi bine.
Poti sa-l pastrezi in camara sau la frigider.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s