Ciorba cu legume si oua de prepelita


Sa incepem saptamana bine!

Ingrediente:

3 morcovi noi
3-4 radacini de patrunjel nou
1 kg cartofi noi
1 ceapa mare alba
ulei
sare
piper
2 ardei grasi verzi
3 rosii
1 mana de orez
20 de oua de prepelita
sare de lamaie
1 legatura marar verde
1 legatura patrunjel verde
1 legatura leustean verde

Preparare:

Intr-o oala mare se adauga apa rece, 3/4 din capacitate. Adaugi pe rand ceapa tocata marunt, ardeii taiati cubulete, patrunjelul si morcovul taiati rondele, iar rosiile taiate si ele cubulete mmici. Lasi totul la fiert pana cand legumele sunt patrunse 3/4. Adaugi in acest punct cartofii noi curatati de coaja si orezul. Pui sare si piper, eventual si putina vegeta. La final de tot, dupa ce legumele si orezul sunt fierte, adaugi sare de lamaie, bors proaspat sau bors magic si ouale de prepelita. Le spargi si le dai drumul in supa clocotinda. In maxim 5 minute stingi focl si adaugi verdeata tocata marunt. Acoperi ciorba cu capacul si o lasi sa stea jumatate de ora. Servesti cu ceapa verde si paine proaspata.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s