Ciorba cu fasole galbena

O duminica frumoasa!

Ingrediente:

500 g fasole galbena
1 ceapa
2 catei de usuturoi
3 linguri ulei
sare
piper
bors magic
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
leustean proaspat/uscat

Preparare:

Speli bine fasolea, ii rupi capetele, scoti „ata”, daca are, si o tai mai marunt. O pui in apa rece cu sare la fiert.
Adaugi si ceapa curatata si taiata in 2, morcovii si patrunjelul taiat cubulete sau rondele.
Lasi la fiert pana cand legumele sunt patrunse. Scot ceapa. Adaugi sare, piper si bors magic, dupa gust.
La final adaugi leusteanul tocat marunt si cateii de usturoi tocati fin..
Se serveste cu sau fara smantana cu ceapa verde.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s