Briose cu tarate si busuioc

Sa aveti un weekend linistit!

Ingrediente:

1 cana faina alba
1 cana lapte caldut
2/3 cana tarate
1 ou
1 lingurita zahar
1 lingurita sare de mare
3 linguri ulei de masline
busuioc proaspat
100 g de seminte fara coaja, prajite sau nu
1 plic de praf de copt

Preparare:

Intr-un bol se pune taratea si laptele si se lasa la inmuiat 5-10 minute. Adaugi apoi oul, sarea si zaharul si amesteci bine.
Intr-un alt bol se adauga faina alba, semintele de floarea soarelui si busuiocul tocat bine. Adaugi taratea si omogenizezi un aluat moale, dar care sa nu curga. Pui si uleiul de masline. La nevoie mai adaugi 1-2 linguri de faina. Nu uita sa adaugi si praful de copt in faina alba, inca de la inceput.
Ungi o tava de briose cu ulei si pui cate o lingura plina de aluat in fiecare gaoace. Presari desupra seminte si coci in cuptorul preincalzit pana la proba cu scobitoarea.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s