Negresa cu capsuni

Pentru iubitorii de ciocolata 🙂

Ingrediente:

200 g unt
3 ciocolati amare
100 g zahar
1 lingura cacao
2 linguri cu varf de faina
3 oua mari
2 galbenusuri
200 g capsuni proapete

Preparare:

Ciocolata cu untul se pun la topit la baie de aburi. Se lasa apoi la racit.
Ouale le mixezi bine cu zaharul pana se spumeaza bine-bine si se albesc ouale, adaugi sun praf de sare si ciocolata topita.
Pui faina si cacaua si mixezi bine.
O tava de 22 cm diametru o tapetezi cu hartie de copt, torni compozitia si apoi pui capsunele proaspete.
Inainte de a pune fructele in aluat spala-le bine, sterge-le si apoi pune-le cu 2 linguri de zahar intr-o strecuratoare ca sa lase zeama. Abia apoi le pui peste aluat.
Dai in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 1 ora, la foc mai micut.
Lasi la racit si apoi portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s