Cartofi noi cu cimbru, la cuptor

Ca sa incepem saptamana bine!

Ingrediente:

1.5 kg cartofi noi
2-3 ramurele de cimbru uscat
sare de mare
piper
boia dulce
ulei de masline
5 catei de usturoi

Preparare:

Spala bine cartofii in apa calduta cu partea abraziva a unui burete nou. Pune-i la fiert in apa cu sare pentru 15 minute.
Scurge-i de apa si amesteca-i apoi cu ulei + sare+ piper + boia dulce. Pune-i int-o tava tapetata cu hartie de copt. Printre ei pune ramurelele de cimbru si cateii de usturoi intregi, usor striviti cu dosul unui cutit.
Da-i la foc tare in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pe ambele parti. La nevoie mai pui putin ulei si sare, dupa gust.
Se servesc ca atare sau alaturi de salata si gratar.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s