Ciorba de fasole cu paste

Daca ieri a fost fasole, azi tot fasole sa fie!

Ingrediente:

350 g fasole pestrita boabe
2 cepe albe medii
3 morcovi
1 radacina de patrunjel mare
1 ardei gras verde
sare
piper
bors proaspat
putin bors magic
patrunjel si leustean verde, de preferat, sau leustean uscat
150 g paste

Preparare:

Fasolea se spala bine si se pune la fiert in apa rece. I se schimba de 2-3 ori apa si se inlocuieste cu alta fierbinte. In ultima apa se adauga ceapa tocata, ardeiul, morcovii si radacina de patrunjel taiate rondele sau cubulete.
Se lasa la fiert pana cand fasolea este gata si legumele patrunse.
In acest moment adaugi pastele fierte in prealabil si scurse bine. Pui sare, piper, bors proaspat si bors magic.
Mai dai un cloco-doua, stingi focul si adaugi verdeturile.
Se serveste cu ceapa rosie.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s