Salata cu 3 feluri de fasole

Chiar daca e de post e tare buna si satioasa. Merge consumata ca atare sau drept garnitura.

Ingrediente:

150 g fasole alba, mica
150 g fasole pestrita
o conserva boabe fasole rosie Kidney
1 ceapa mica alba
ulei
sare
piper
1 borcan de castraveti murati in otet

Preparare:

Fasolea alba si cea rosie se pun la inmuiat de cu seara. A doua zi se clatesc si se fierb in 2-3 apa. Se scurg si se clatesc cu apa calduta. Se lasa la racit.
Se amesteca cu fasolea rosie din conserva, scursa si clatita bine. Adaugi castravetii taiati rondele si ceapa taiata cubulete mici.
Pui sare, ulei si piper, dupa gust

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s