Compot de rabarbura

Ceva usor pentru toata familia.

Ingrediente:

15 tije de rabarbura
1 lamaie
500 ml apa
150 g zahar

Preparare:

Apa cu zaharul si felii de lamaie se pun la fiert pana cand scade la jumatate. In acest punct se adauga si tijele de rabarbura spalate si taiate bucatele de cate 5 cm.
Se fierb aproximativ 5 minute, caci se inmoaie repede.
Se lasa la racorit si se serveste ca atare sau cu gogosi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s