Pasca cu ciocolata, fara aluat

Sa ne incepem saptamana bine!

Ingrediente:

100 g ciocolata de lapte
100 g ciocolata amara
200 g unt
200 ml frisca lichida naturala
150-200 zahar tos
4 oua
250 g faina
1/2 plic praf de copt
1 lingurita scortisoara
1 lingurita cuisoare
1 lingurita anason
500 g branza dulce de vaci

Plus:

100 g cioco lapte
ulei
bombonele colorate

Preparare:

Pe baie de abur se pune la topit ciocolata amara cu ciocolata de lapte si untul. Omogenizezi bine si apoi adaugi si frisca lichida. Mai lasi putin pe foc pana cand rezulta o compozitie omogena.
Spumezi ouale cu zaharul si un praf de sare, adaugi ciocolata topita si amesteci cu o spatula. Adaugi faina amestecata cu praful de copt si mirodeniile. Bagi si mixerul. La final pui branza dulce.
Tapetezi o tava cu diametrul de 28 cm cu hartie de copt, torni aluatul si dai la foc potrivit, in cuptorul preincalzit, pentru 1 ora.
Lasi la racorit. Decorezi cu ciocolata topita cu putin ulei si bombonele.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s