Crema de portocale

Numai buna pentru prajituri si torturi!

Ingrediente:

2 portocale
200 g zahar pudra
100 g unt
4 oua

Preparare:

Razi coaja de la o portocala si storci sucul de la cele 2 portocale. Intr-un bol spumezi bine ouale cu zaharul, adaugi untul topit, zeama de la portocale si coaja. Omogenizezi bine si pui pe baie de abur pana cand se ingroasa. Strecori crema printr-o sita si o intinzi peste blat. O lasi la racorit si intarit vreo 30-60 minute.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s